O Nama

Specijalisti digitalnog oglašavanja

Oblaci.hr osnovani su u svibnju 2020. godine. Agencija Oblaci nastavak je profesionalnog rada prvo u tiskanim, a potom i digitalnim medijima već više od 20 godina.

Potpuna profesionalna posvećenost digitalnim platformama tražila je dodatno školovanje u edukacijskom centru Algebra. Stečena kvalifikacija Specijalista za internetsko oglašavanje danas daje dodatan kredibilitet našem poslovanju.

To ističemo zbog toga što se digitalni marketing razvija velikom brzinom i bez educiranja se ne može  biti konkurentan, vjerodostojan i relevantan u ovom poslu. Algebra je jedna od rijetkih ustanova u nas koja pruža priliku za edukaciju u području digitalne promidžbe.

Tamo smo naučili i to da usavršavanje i praćenje trendova u području digitalnog marketinga mora biti dio poslovne rutine. To smo sa zadovoljstvom prihvatili!

Prošli smo brojne tečajeve oglašavanja koji se nude u svijetu.

Reference koje smo željeli izdvojiti

Odgovoran i stručan pristup poslovima koji su nam povjereni, rezultiralo je time da su Oblaci.hr angažirani u projektima različitog društvenog spektra i financijskog obima.

  • Bili smo angažirani u kampanji nezavisnog kandidata Davora Štimca za gradonačelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021. Davor Štimac ušao je u drugi krug izbora za gradonačelnika, a danas je gradski vijećnik.
  • Vodili smo promociju kampanje nezavisne kandidatkinje Ive Rinčić za primorsko-goransku županicu. Ona je danas, s još dvoje kolega s kandidacijske liste, nezavisna županijska vijećnica
  • Stalni smo partneri najvećeg lanca za otkup zlata i poslova s investicijskim zlatom u Hrvatskoj, Auro Domusa. Vodimo njihove Google Ads i Facebook kampanje, kao i njihove poslovnice na platformi Google My Business.
  • Partneri smo NovinetTV-u, najvećem servisu za video vijesti, live prijenose i emisije na platformi YouTube u našoj regiji.

To su neke od referenci koje smo željeli izdvojiti!

Agencija Oblaci - pouzdani partner

Neovisno o tome s kojim se izazovima suočavamo, svim poslovima koji su nam povjereni jednako odgovorno pristupamo! Vodi nas cilj da brzo i pouzdano isporučimo onu uslugu po koju ste kod nas došli. Izbjegavamo odgovore “nismo stigli” ili “sutra ćemo”.

No, to nije moguće bez strasti i posvećenosti prema poslu s kojim se bavimo. Digitalni marketing puno je više od uredskog posla od 09 do 17 h. Traži velika odricanja koja spremno prihvaćamo.

Ako tražite ozbiljnog partnera za vaše poslovanje na digitalnim platformama, bilo bi nam drago da se javite. Poslušat ćemo koje su vaše poslovne ambicije i očekivanja od digitalnog marketinga.

S naše strane, ponudit ćemo vam naše viđenje kako možete stići do toga cilja i koliko će vas to okvirno koštati. Dosad nismo imali problem da s klijentima pronađemo zajednički interes. To nas jako veseli!

Srđan Brajčić
Osnivač agencije za digitalni marketing Oblaci.hr

Javite nam se bez obaveza