Grafički Dizajn

Aplikacije omogućavaju da svatko može izraditi logo, dizajnirati web stranicu ili reklamni artikal. No, generički pristup grafičkom dizajnu i vizualnim komunikacijama nije i naš put. Izaberite vizuale koje ručno crtamo isključivo za Vas i prema Vašim potrebama. Uživamo u crtanju Vašeg loga, weba ili promo materijala. Naš unikatni grafički dizajn učinit će Vas drukčijim od konkurencije, vaši klijenti to će prepoznati.

Dizajn prilagođen vašim potrebama i ciljevima!

Grafički dizajn važan je u Vašem poslovanju zbog toga što ima moć da dopre do korisnika, stoga su nam jako važne Vaše ideje i misli po kojima ćemo i izraditi dizajn baš po Vašoj mjeri! Pitate se kako dolazimo do završnog rješenja?

Prvi je postupak pretakanje Vaših zamisli u ručno rađene skice koje ćemo Vam pokazati da budemo sigurni da smo na pravom putu. Zatim krećemo u izradu i doradu nekoliko rješenja od kojih ćemo izabrati jedno finalno.

Vizualne komunikacije

Logo dizajn / Knjiga standarda / Branding

Print dizajn

Brošura / Vizitka / Plakat / Katalog / CD album

Promotivni materijali

Dizajn tekstila / Uredski pribor / Dizajn boce

ilustracija

Dizajn knjige i časopisa / Flat ilustracija

VIZUALNE KOMUNIKACIJE

Rast popularnosti društvenih mreža čini uzrečicu da “fotografija vrijedi više od tisuću riječi” relevantnijom nego ikad prije. Neovisno o tome radi li se logu, web oglasu ili objavi na društvenim mrežama, ponudit ćemo rješenje koje će Vaš proizvod učiniti prepoznatljivim. Upadljivost u moru generičkih vizualnih poruka, ključna je da se netko u surfanju prostranstvima weba zaustavi baš na Vašim proizvodima ili uslugama.

Dizajn za tisak

Unatoč novim medijima, važnost tradicionalnog dizajna za tisak ne posustaje. Brošure, plakati, knjige, ambalaža svuda su oko nas. Poslovni marketing i dalje se snažno oslanja na tiskane medije koji i danas igraju važnu ulogu u širenje svijesti o vašem brendu. Iskoristite snagu vizualnih poruka na tradicionalnim medijima na putu prema novim korisnicima vaših usluga.

Promotivni materijali

Naručite izradu vizualnih rješenja u skladu s Vašim poslovnim standardima. Promotivni materijali i pokloni, istaknut će Vaš brand i privući nove kupce.

Ilustracija

Danas se ilustracija može koristiti na razne načine.
Obogaćuje sadržaj, upotpunjuje priču i privlači pozornost. Jednako tako ilustracija može definirati vizualni identitet.

Svaki kontekst zahtjeva pripadajuću ilustraciju, a poznavanje osnovnih elemenata i principa vizualnih komunikacija uvelike olakšava njeno stvaranje.

Pogledajte naše najnovije projekte

Château Drivenik

Château Drivenik organizacija je koja planira i organizira razne evente kao što su vjenčanja, zabave i gastro eventi.

Za ovaj projekt je trebalo osmisliti logo koji će najbolje reprezentirati to što Château Drivenik jest.

Prikaz same lokacije gdje će se i održavati ti događaji je glavni aspekt brenda, te je ručno ilustriran da dobije na originalnosti, karakteru i slobodnom duhu ovog brenda!

Chateau Drivenik logo

Higeja

Organizirane edukacije iz raznih tehnika manualne terapije koje su namijenjene fizioterapeutima, te svima onima koji će to tek postati.

Ciljevi ovog projekta su bili redizajnirati već postojeću stranicu sa odabirom novih boja i fonta, sa kojima smo osmislili grafičke ikone za sve Higejine seminare, koje također  postaju i novi dio identiteta Higeje.

Dječji vrtić Luna

Dječji vrtić Luna poticajno je i obiteljsko okruženje za djecu od jasličke pa sve do predškolske dobi. Ciljevi ovog projekta su bili redizajnirati postojeću stranicu s odabirom novih boja i fonta, s kojima smo osmislili grafičke ikone za sve grupe, koje također  postaju i novi dio identiteta Dječjeg vrtića Luna.

Navigor

Navigor je organizacija koja se bavi vođenim pješačkim rutama diljem grada Rijeke, Učke i otoka Krka.

Navigor je trebao potpuno novi identitet, kao i novu stranicu na kojoj će se moći i pokazati.

Dizajn je inspiriran samom pričom Navigora i prekrasnim prizorima prirode.

Navigor logo grafički dizajn

SRK Rika

SRK Rika je sportsko-rekreacijski klub koji okuplja istomišljenike u ideji da je u zajednici važno promicati i razvijati sport i rekreaciju. Promiče nultu toleranciju prema nasilju i ovisnosti.

Za više informacija posjetite www.rika.hr.

47. Kastafski Kros Dizajn Medalje

Kastafski kros / Memorijal prof. Zehrid Kadrić Zeko jedna je od najdugovječnijih utrka u Hrvatskoj.

Dizajn medalje za 47. Kastafski Kros inspiriran je poznatom Kastafskom rožicom, te je to i glavni motiv medalje.

Dizajn promotivnih materijala

Naručite originalan dizajn!

Bilo da se radilo o dizajnu majice ili o cijeloj izradi vizualnog identiteta od samoga početka, tu smo i stojimo Vam na raspolaganju, zato nas slobodno kontaktirajte!