Oblaci Logo

Izrada web stranica

Naručite web stranicu po mjeri kojom ćete se predstaviti svojim novim klijentima i poslovnim partnerima i ostvarite svoje poslovne ciljeve!

Omogućite im pozitivno korisničko iskustvo uz funkcionalan i privlačan web dizajn te sadržaj optimiziran za web tražilice!

izrada web stranice uključuje

oblak 1

web dizajn

Radimo dizajn koji je responzivan, tj. vaša web stranica prikazivat će se pravilno na svim zaslonima. Stavljamo naglasak na korisničko iskustvo. Korisnici će brzo doći do sadržaja koji ih zanima i time im omogućiti pozitivno iskustvo i ostvarenje ciljeva weba.
oblak 1

SEO optimizaciju

Možda vam kratica SEO ne znači puno, ali ona objedinjuje brojne postupke važne za pozicioniranje weba na tražilicama. Pobrinut ćemo se za optimizacije tekstova i fotografija, što će vaš web katapultirati u nebesa relevantnosti!
oblak 1

sadržaj

Vodimo računa o tome da je sadržaj na vašem webu napisan i strukturiran prema standarda digitalnih medija. Neovisno o tome pišete li vi tekstove ili ćete taj posao povjeriti nama, tekstovi, ali i fotografije ili video, bit će u duhu digitalnih medija.

cijena izrade web stranice

Cijena se formira ovisno o vašim potrebama i ciljevima koje pomoću nove web stranice želite postići. Svaki projekt je jedinstven i treba ispunjavati točno određen cilj.

Predložit ćemo vam fer proračun koji će biti u skladu s namjenom stranice. Neće biti naknadnih, skrivenih ili preuveličanih troškova izrade.

Ako ste u nedoumici što bi za potrebe Vašeg poslovanja bilo najprikladnije, javite se za besplatne konzultacije – telefonski ili nas posjetite.

Zajedno možemo doći do rješenja i preporuka koje bi Vam mogle popraviti poslovanje.

Zašto Oblaci.hr?

Reference