Izrada web stranica

Izrada web stranica kreativan je posao u kojem posebno uživamo!

NARUČITE KORISTAN WEB!

Koristan je onaj web koji ostvaruje cilj. On može biti prodajni, informativni, reklamni, edukativni… Do cilja ćemo doći jeftinije i brže ako smo pravilno odabrali osnovne preduvjete weba.

Proračun

Predložit ćemo vam fer proračun koji će biti u skladu s namjenom stranice. Neće biti naknadnih, skrivenih ili preuveličanih troškova izrade weba!

Hosting

Ponuda hosting paketa sve je više i u Hrvatskoj. Pronaći ćemo onaj koji bi bio najadekvatniji za skladištenje vašeg sadržaja za web.

Domena

Sugerirat ćemo vam koji bi naziv weba (adresa) bio sukladan SEO standardima. Provjerit ćemo imate li pravo na besplatnu .hr domenu!

Dizajn

Napravit ćemo dizajn prilagođen mobilnim telefonima (i tabletima). Svjesni smo toga da će najviše korisnika vaše stranice pregledavati mobitelom.

Struktura

Postavit ćemo intuitivnu strukturu stranice. Korisnici će brzo doći do sadržaja koji ih zanima kako ne bi otišli na drugi i konkurentski web.

Akcija

Vodit ćemo računa o tome da stranice sadrže pozive na radnju. Važno je da korisnike zainteresirate za usluge i da ostanete u kontaktu.

Korisno je znati:

Naša iskustva i naše sugestije

Svi donosimo krive odluke. Važno je da se one ne ponavljaju. Na osnovu naših krivih odluka, spriječit ćemo vas u generiranju nepotrebnog troška i lošeg izbora domene i hostinga. Ali i nekih drugih pogrešaka koje se javljaju pri osmišljavanju i izradi web stranica.

NARUČITE VAMA PRILAGOĐEN WEB!

Izradit ćemo vam web stranicu koja je prilagođena isključivo vama i koja svojim sadržajem šalje uvjerljivu poruku k vašim poslovnim partnerima, klijentima, kupcima… Do toga ćemo doći u 4 koraka:

01

Tekstovi

Razlikujte se od konkurencije profesionalnim tekstovima. Naš rukopis za web stranice usklađen je sa SEO standardima.

02

Naslovi

Privucite i zadržite korisnike upečatljivim naslovima. Postaju sve važniji za bolje pozicioniranje weba u Google pretragama.

03

Fotografije/video

Učinite svoj web atraktivnim s profesionalnim fotografijama. Ponudit ćemo vam i video - važan za privlačenje korisnika.

04

WordPress

Napravit ćemo vam web u "user-friendly" okruženju. WordPress omogućava da sami unosite korekcije i dopune na stranice.

Portfolio:

Neki od naših radova

U galeriji vam donosimo naslovnice nekoliko web stranica što smo ih u zadnje vrijeme napravili. Različitih su namjena, a zajedničko im je to da ostvaruju svoj cilj.

NARUČITE VIDLJIV WEB!

Vidljiva web stranica, za razliku od nevidljive, pojavljuje se na prvim stranicama Google pretraga i tamo ostaje. Do tog cilja dolazimo pomoću dvije metode: plaćene i neplaćene.

Plaćena metoda

Sastoji se od oglašivačkih kampanja na platformi Google Ads i društvenim mrežama.

SEM i SMM

Search Engine Marketing (SEM) i Social Media Marketing (SMM) dvije su najzastupljenije tehnike plaćene promocije vaših web stranica. Njihovim kombiniranjem može se značajno doprinijeti većoj vidljivosti vaših stranica, time i njihovoj učinkovitosti u postizanju zadanog cilja.

Neplaćena metoda

Objedinjuje razne tehnike optimizacije sadržaja na vašoj web stranici, ali i izvan nje.

SEO

Search Engine Optimization (SEO) dugoročan je postupak čiji je cilj organsko pozicioniranja vaše web stranice na Google pretragama. Do toga se dolazi kad algoritmi Google procjene da je vaša web stranica dovoljno zanimljiva njezinim korisnicima.