Oblaci Logo

Portfolio

Utrka tri kastafska vrha

Doznajte kako smo pomogli u tome da jedan sportski događaj ostvari dvostruko više sudionika od prvotnog cilja.

Dječji vrtić Luna

U ovom full-service projektu za dječji vrtić izradili smo novu web stranicu, novi vizualni identitet i pripadajuće ilustracije po mjeri djece. Uveli smo web kutak za svaku vrtićku skupinu, fotogaleriju i blog koji se redovito puni SEO optimiziranim sadržajem te digitalizirali sve dokumente i obrasce.

Women at sea

Dizajnirali smo modernu web stranicu za hrabar i ambiciozan projekt mladih Riječanki koje organiziraju luksuzna holistička krstarenja Jadranom za žene. Izabrali smo paletu boja, tipografiju i fotografije te izradili web stranicu za predstavljanje ponude i rezervaciju krstarenja.

Higeja edukacije manualne terapije

Prihvatili smo izazov i upustili se u ovaj kompleksan projekt, u kojem smo objedinili brojna znanja i vještine iz područja digitalnog marketinga. Napravili smo web za konverzije, vodimo promociju svih edukacija u organizaciji Higeje na digitalnim platformama, radimo na SEO optimizaciji sadržaja…

Zavod za anatomiju

Napravili smo edukativne mrežne stranice koje studentima Zavoda za anatomiju u Rijeci pomažu u savladavanju nastavnog gradiva. Radi se o takozvanim membership mrežnim stranicama na kojima su nastavni materijali dostupni samo registriranim studentima. Veliki broj registriranih studenata, koji putem ovih internetskih stranica savladavaju ljudsku anatomiju, najbolji je dokaz da smo napravili odličan posao.

Atletski klub Rika

S posebnim entuzijazmom pomažemo zaljubljenicima u trail trčanje da ostvare svoje snove. Njihovi snovi nisu neostvarivi, ali su za nas koji se bavimo digitalnim marketingom izazovni. Dizajnirali smo web stranice koje su digitalna vizitka kluba koji je usredotočen na outdoor. Ujedno one su i učinkovit konverzijski alat. Prijave za sve događaje koje organizira klub odvijaju se preko weba.

Kako smo pozicionirali VolimPse.com na vrh Google pretraga

Volim pse je novi news portal posvećen vlasnicima pasa. Pomogli smo u izradi i strukturiranju weba. Radimo na SEO optimizaciji portala, odnosno članka koji se objavljuju. Portal je po brojnim važnim ključnim riječima pozicioniran na vrhu Google pretraga.

Povećanje medijske vidljivosti političke kandidatkinje

Ivi smo otvorili put ka njezinim potencijalnim biračima, ka zainteresiranoj javnosti i mogućim političkim suradnicima. Nametnuli smo je u javnosti. Naše praktične vještine poboljšale su sposobnost njezine medijske komunikacije, osnažile njezine političke poruke i potakle pozitivnu prisutnost u medijima.

Auro Domus

Pomogli smo klijentu u boljem pozicioniranju njegovog brend i usluga na Google tražilici. Analizirajući sve dinamičnije tržište otkupa i prodaje zlata u Hrvatskoj, pozicionirali smo Auro Domus na visoke pozicije u Google pretragama.

Primorska 8a

Jeste li znali da zgrada u kojoj je naš ured ima svoju web stranicu? Ideja, priznajemo, uopće nije naša, već je stigla od ovlaštenog predstavnika stanara na adresi Primorska 8a, u Rijeci. U želji da svoj posao predstavnika stanara obnaša najbolje što može, došao je u naš ured s pitanjem – možemo li za našu zgradu napraviti web stranicu?

Reference