Oblaci Logo

Higeja edukacije manualne terapije

Higeja je specijalizirana tvrtka za organizaciju edukacija za manualne terapeute. Higeja Hrvatska je se sestrinska firma slovenske Higeje koja djeluje još od 1988. godine. Obje Higeje stekle su reputaciju vrhunskih organizatora edukacija. U radu na novim web stranicama Higeje Hrvatska morali smo voditi računa o tome da se provjerene vrijednosti ukomponiraju u nove vizualne poruke.

Higeja dostupni seminari

Izazov

Vlasnik Higeje Kristijan Zulle, mag. physio. želio je zadržati postojeći logo tvrtke. S obzirom na to da sloveska Higeja ima isti logo, ideja je s mnogih aspekata prihvatljiva. No, hrvatskoj Higeji dodali smo novu, nježniju paletu boja. S našim ilustracijama ikona za sve seminare, dali smo brandu Higeja unikatnost. Verbalne poruke pojačali smo sa sloganom vrhunske edukacije za manualne terapeute kako bismo istaknuli pozitivna iskustva brojnih polaznika.

higeja ikone

Ilustracije, izbor boja i fontova

Izborom fonta, boja i ilustracija dali smo naglasak na to da je Higeja edukativna platforma. Naše ilustracije u pastelnim bojama dočaravaju o kojoj se edukaciji radi, ujedno daju web stranicama unikatnost. Pastelne boje prenose osjećaj smirenosti, opuštenosti i lakoće, što su ujedno karakteristike Higejinih edukacija. Font je u prvom redu morao biti čitljiv i primjeren edukacijskom okruženju.

Web za predstavljanje i prijavu na edukacije

Umjesto PDF formulara, u web smo ugradili prijavnu formu. Novi formular je ubrzao i olakšao prijave na edukacije, što je značajno povećalo broj njihovih polaznika. Pravilno postavljen formular za prijave na edukacije pokazao se dobrom alatom za prikupljanje lead-ova.

Napravili smo nekoliko sletnih (landing) stranica koje su donijele željene konverzije na webu.

Higeji sada uz web stranice vodimo i cjelokupno digitalno oglašavanje, što se pokazalo kao izvrsna kombinacija za Higejine poslovne rezultate.

Higeja homepage
Higeja seminar

Blog, sadržaj, SEO

Vlasnik hrvatske Higeje gospodin Zulle želi afirmirati web stranicu kao mjesto na kojem manualni terapeuti dolaze po relevantne informacije. Suradnici Higeje pišu stručne, edukativne svrhe koje prilagođavamo potrebama weba. U prvom redu to se odnosi na njihovu SEO optimizaciju kako bi se članci pozicionirali na visokim pozicijama Google pretraga.