Oblaci Logo

Women at sea

Women At Sea moderan je brand za planiranje i organiziranje holističkih krstarenja hrvatskom obalom, ali isključivo za žene. Dizajnirali smo web stranicu u skladu s ovim hrabrim i ambicioznim projektom mladih Riječanki. Izabrali smo paletu boja, tipografiju i fotografije u skladu s istančanim ženskim poimanjem elegantnog.

More ideja

Mlade Riječanke došle su u našu agenciju s morem ideja. Nakon dugih razgovora s klijenticama i bistrenja ideja, počeli smo slagati ženstvenu i elegantnu web stranicu. Pomnim izborom plate boja i fonta, ali i slaganjem cijele ove digitalne priče, poslali smo poruku da brand Women At Sea ženama iz cijelog svijeta nudi putovanje života. Ovo je jedna od onih stranica s kojom se baš volimo pohvaliti.

Women at sea desktop home

Web za prezentaciju i booking

Svrha ove web stranica nije samo da bude digitalna vizitka, već da pomogne djevojkama u bookingu brodova. Razradom podstranice retreat sistematizirali smo bogatu paletu usluga. Book now pak jasno prikazuje sve informacije potencijalnim kupcima usluga brenda Women at Sea.

Web struktura

Put kroz web stranicu je intuitivan. Jednostavna struktura, tj. navigacija korisnicima pruža jasan put do traženih informacija. Ovakvi projekti traže jednostavnu web strukturu koja će korisniku omogućiti da brzo i jednostavno pronađe traženu informaciju.
Women at sea mobile

SEO, tehnička izvedba

Vodili smo se idejom da su SEO, odnosno brzina učitavanja važne pretpostavke uspješnosti weba. Optimizacija sadržaja učinjena je prema standardima Google, što je tražilo dodatne napore s obzirom na veliki broj vrhunskih fotografija koje su na ovoj web stranici nalaze.