Oblaci Logo

Usluge

Mobitel

Izrada web stranica

Želite li doći do novih korisnika, pohvaliti se prošlim projektima, omogućiti klijentima da nauče nešto više o vama? Mi Vam nudimo izradu personalizirane web stranice koja će odgovarati upravo Vama, odnosno Vašem poslovanju! 

Izrada web stranica kreativan je posao u kojem posebno uživamo! Izradit ćemo web stranicu koja je prilagođena isključivo Vama i koja svojim sadržajem šalje uvjerljivu poruku Vašim poslovnim partnerima i klijentima te visoko rangira u Google pretraživanjima. Pobrinut ćemo se za SEO optimizaciju koja će Vašu stranicu katapultirati u nebesa relevantnosti!

Posebnu pažnju pridajemo korisnicima i korisničkom iskustvu. Koristan je onaj web koji ostvaruje cilj. On može biti prodajni, informativni, reklamni, edukativni… Do cilja ćemo doći jeftinije i brže ako smo pravilno odabrali osnovne preduvjete:

Digitalno oglašavanje

Oglašavanje je esencijalna komponenta marketinga svakog poslovanja. Razvoj interneta čini oglašavanje digitalnim.

Web stranica, sadržaj optimiziran za tražilice, e-mail, plaćeno oglašavanje, društvene mreže… Nabrojali smo samo neke elemente digitalne promocije.

Odabrat ćemo ono što je za vas najkorisnije i napraviti marketinšku strategiju za vaše bolje poslovanje.

90% korisnika Interneta pojmove traži uz pomoć Googlea. Dominaciju ilustrira podatak da je “guglanje” postao glagol za pretraživanje interneta. Upravo PPC platforma Google Ads vaše web stranice približava brojnim korisnicima interneta. Većina njih prvi puta će se susresti s vašim poslovanjem.

Grafički dizajn

Neovisno o tome radi li se logu, web oglasu ili prijelomu knjige, ponudit ćemo rješenje koje će Vaš proizvod učiniti prepoznatljivim.

Upadljivost u moru generičkih vizualnih poruka, ključna je da se netko u surfanju prostranstvima weba zaustavi baš na Vašim proizvodima ili uslugama. Naš dizajn učinit će Vas drukčijima od konkurencije, a Vaši klijenti to će prepoznati.

Telefon

Besplatne konzultacije

Ako ste u nedoumici što bi za potrebe Vašeg poslovanja bilo najprikladnije, javite se za besplatne konzultacije – telefonski ili nas posjetite.

Zajedno možemo doći do rješenja i preporuka koje bi Vam mogle popraviti poslovanje.